SUCCESEN VOOR ATB JEUGD IN NIJEVEEN

Geplaatst door

Konden wij recentelijk in Staphorst al melden over de Streetrace die daar gehouden werd dat de ATB Jeugd van de vereniging het goed doen bij MTB Streetrace Competitie Noord / Oost Nederland. Onder tropische omstandigheden waren er ook weer podiumplekken in Nijeveen. Dit was de 2e wedstrijd in deze competitie. Bij de jongens 8-10 jaar was Joey van ’t Ende eerste, de tweede plaats voor Niek van Brummen en Rafael Hermans werd derde. Bij de 11-12 jarigen was er podium voor Sven Ravesteijn met een derde plek, de wedstrijd werd gewonnen door Sjerp Mohlmann en Joren Pijpker tweede. Bij de 13-14 jarigen was er een tweede plaats voor Tijn NIjhof, Jostein Smit werd winnaar en Sven Dijkman derde. Het was top om te zien hoe de jongens en meisjes in actie kwamen, meedoen is het belangrijkste. Op de website www.mtbstreetracecompetitie.nl kun je de prestaties van alle deelnemers zien.