ATB JEUGD OP PODIUM BIJ 1e WEDSTRIJD IN STAPHORST VAN DE MTB STREETRACE COMPETITIE NOORD OOST NEDERLAND

Geplaatst door

OLDEBROEK – De ATB Jeugd stond op het podium na afloop van de 1e wedstrijd van de MTB Streetrace Competitie Noord Oost Nederland. De eerste wedstrijd was in Staphorst. De jeugdige mountainbikers van de ATB Vereniging Oldebroek kwamen in actie in de Compustore MTB Streetrace Staphorst. Naast de Landelijk Jeugd Competitie wedstrijden zijn ze ook deze wedstrijden actief. Met ideaal fietsweer, maar wel met veel tegenwind gingen de mountainbikers in hoog tempo over het parcours. Zowel de tweede plaats als de derde plaats waren bij de jongens 8 – 10 jaar en de meisjes voor de jeugdleden van de ATB Vereniging Oldebroek. Bij de jongens 8 – 10 jaar finishte Niek van Brummen op plaats twee en Joey van ’t Ende als derde de winnaar was Rafael Horsman. Bij de meisjes 8 – 10 jaar werd Kim van Hooren tweede en Isa Ravensteyn derde, de winnares is Joëlle Levinga. Er komen dit jaar nog streetrace wedstrijden in Ruinen, Nijeveen, Ruinerwold, De Wijk, Oldebroek en Norg.