UNIEK OPTREDEN IN OLDEBROEK VAN THE KELLY FAMILY

Geplaatst door
eigen foto

OLDEBROEK  – Vrijdagavond 1 september zal er een uniek concert van The Kelly Family plaatsvinden in Oldebroek. Dit is het eerste optreden op Nederlandse bodem, in een reeks van meer optredens. Oldebroek heeft dan ook de primeur. En samen met alle andere artiesten die optreden op het Mega Piraten Festijn belooft het een fantastisch meezingfeest te worden.

The Original voices of THE KELLY FAMILY,  Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. De groep is o.a. bekend van de nummers: David’s Song, Fell In Love With An Alien, Come Take My Hand en Peces en el Rio.

Bij de etherpiraten waren deze hits veelvuldig te horen, zelfs tot op de dag van vandaag hoor je ze nog overal op de radio! In totaal hebben ze wereldwijd ruim 20 miljoen albums verkocht en 48 gouden- en platina albums op hun naam staan. De familie verliet in 1966 de VS om voor een aantal jaar in Spanje te gaan wonen. Hierna traden de leden in Europa op als straatmuzikanten, tot dat in 1976 de Family een contract aangeboden kreeg. Zo scoorden ze in Nederland een nummer 1-hit met David’s Song (Who’ll Come With Me).

Patricia, Kathy, Paul en Johnny Kelly hebben een meer dan speciale band met Nederland. Zo woonden ze eind jaren ‘70 o.a. in Volendam en Amsterdam. In 2014 ontstond er een samenwerking tussen Kathy Kelly en Ancora. Uit deze samenwerking ontstond het idee om de “Original Voices of THE KELLY FAMILY” naar Nederland te halen, en op te laten treden tijdens het Mega Piraten Festijn. De ATB Vereniging Oldebroek en de organisatoren van MPF zijn er dan ook trots op dat deze primeur in Oldebroek plaats vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.