UNIEK CONCERT 5 MEI IN OLDEBROEK “30 JAAR DANA WINNER” 12 MAART VOORVERKOOP

Geplaatst door

Oldebroek – op 5 mei zal Dana Winner een uniek optreden in Oldebroek geven. In het Kulturhus De Talter zal de zangeres met de ‘gouden stem’ een optreden verzorgen, 30 jaar Dana Winner. Of het nu in het theater is of in een grote concertzaal is of in een, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt in al die landen de hitparades in.

Dana Winner heeft een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven Regenbogen’ belanden allemaal bovenaan de hitparade. In haar carrière bracht Dana Winner reeds meer dan 250 liedjes uit. Dat leidde intussen al tot ruim 3,5 miljoen verkochte cd’s wereldwijd. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij. Dinsdag 5 mei heeft u in Oldebroek de mogelijkheid dit unieke concert bij te wonen, wat gehouden zal worden in het Kulturhus De Talter.

Donderdagavond 12 maart is er een voorverkoop avond tussen 19.00 – 21.00 in het Kulturhus De Talter – Stouwdamsweg 4 – 8096 BB – Oldebroek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.