Twee dagen dorpsfeest Oldebroek 1 -2 september

Geplaatst door
foto: © Marco van Doorn

OLDEBROEK/’t LOO – ATB Vereniging Oldebroek organiseert al meerdere jaren succesvol de ATB Streetrace in Oldebroek. Ook in 2017 zal Oldebroek weer het kloppend hart zijn van de mountainbikers. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn en voorzitter Arie ten Hove namen recentelijk al een kijkje op de locatie waar het evenement zal plaatsvinden. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september zullen sport en muziek elkaar ontmoeten. Met activiteiten voor jong en oud. Net als vorig jaar zal er een grote tent worden geplaatst aan de Stouwdamsweg. Deze tent biedt plaats aan 6.500 bezoekers. Op vrijdagavond zal het Mega Piraten Festijn plaats vinden met meer dan 25 artiesten, met als primeur de Kelly Family.

Zaterdag 2 september zal de mega tent het decor zijn van de Streetrace 2017. Een spectaculair parcours door de tent, zal deelnemers en bezoekers doen verassen. De vrijwilligers van de ATB Vereniging gaan er in deze editie iets speciaals van maken. Op zaterdag 2 september is iedereen dan ook van harte uitgenodigd om dit gratis toegankelijk dorpsfeest bij te wonen. Tijdens het bezoek aan de locatie maakte burgemeester Hoogendoorn, die zelf ook mee gaat doen, complimenten aan al de vrijwilligers van dit prachtige evenement. Hij zei “het is mooi om te zien, hoe in alle kernen van de gemeente Oldebroek, initiatieven worden genomen voor het organiseren van activiteiten, dit is Oldebroek voor elkaar”. De Nederlands kampioen Streetrace 2016 Thom van Riessen uit Elburg zal ook dit jaar in Oldebroek ook van de partij zijn, en Celine Klootwijk van ATB vereniging Oldebroek verheugd zich op de Streetrace 2017. Deze wedstrijden zijn ook onderdeel van NO Competitie 2017 en het open kampioenschap van Noord-OostNederland. Het beloven spannende en spectaculaire wedstrijden te worden. Uniek is dit jaar dat het avondwedstrijden zijn, de laatste wedstrijden worden in donker verreden. Dit zal voor een speciale sfeer zorgen.

Het programma voor deze twee dagen ziet er als volgt uit:
Vrijdag 1 september 2017

 • 19.30 – 24.00 uur Mega Piraten Festijn in de feesttent

Zaterdag 2 september 2017

 • 16.00 uur Dikke Bandenrace
 • 17.00 uur Jeugd 8 – 10 jaar
 • 17.31 uur Jeugd 11 – 12 jaar
 • 17.30 uur Jeugd 13 – 14 jaar
 • 19.00 uur Dames
 • 20.15 uur Funklasse
 • 21.30 uur Licentiehouders
 • 21.31 uur Nieuwelingen/Junioren

Naast mountainbike sport is er nog meer te beleven voor jong en oud, in de feesttent aan de Stouwdamsweg in Oldebroek o.a. De Telekids show en de radio 10 Drive-in Show komen naar Oldebroek.

 •  17.00 – 20.00 uur De Telekids show, dit mega kinderfeest in de feesttent is gratis
  toegankelijk.
 • 20.00 – 24.00 De radio 10 Drive-in show met Rob van Someren en DJ Sven in de
  feesttent. Terwijl de mountainbikers door de tent denderen zullen de beide DJ’s voor
  het nodige vermaak zorgen. Ook dit feest is gratis toegankelijk. De dikke bandenrace is voor alle jeugd, hiervoor kun je nog opgeven. Zorg dat je er bij bent.
  Inschrijven voor alle categorieën kan via: www.streetraceoldebroek.nlDankzij de sponsoren is de toegang tot de Streetrace, de Telekids show en de radio 10 Drive in show op zaterdag 2 september gratis toegankelijk.Zie hier het interview wat het mediateam hield met Burgemeester Adriaan Hoogendoorn en voorzitter Arie ten Hove, over twee dagen sport en muziek in Oldebroek:
  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=90i9UCGrYyY[/embedyt]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.