Thom van Riessen focust zich volledig op MTB Streetrace.

Geplaatst door
Thom van Riesen en Celine Klootwijk

Elburg: Thom van Riessen is eerlijk gezegd al tijden bezig om zich voor te bereiden op de MTB Streetrace die op zaterdag 2e september op een speciaal aangelegd parcours zal worden gehouden in Oldebroek.

Vorig jaar wist Van Riessen de Nederlandse titel te veroveren op zijn eigen thuisbaan in Oldebroek bij de 15-jarigen en werd het een waar feest voor hem. De inmiddels 16-jarige is nu actief bij de junioren en is zowel nationaal als internationaal actief. Dat Thom een volwassen renner is gaan worden is wel te zien aan de uitslagen die hij rijdt, en is dit nog maar het begin. Van Riessen zal min of meer zijn keuze gaan maken voor de toekomst.

Maar zijn hart ligt ook zeker dichtbij de ATB vereniging uit Oldebroek waar hij ook al menig competities winnend wist of te sluiten. MTB blijft voorlopig de boventoon aanvoeren bij de Elburger, al wil hij in de winter een stap maken naar het veldrijden, maar dat is nu even niet belangrijk.

Thom gaat er alles aan doen om voor eigen publiek tijdens de MTB Streetrace weer een podiumplaats te bemachtigen. Wie weet zorg hij net als vorig jaar voor een stunt om het goud te pakken.

Kijk en luister naar het prachtige interview die het MTB media team met Thom van Riessen maakte.
[embedyt]https://youtu.be/KSNT1qThdTg[/embedyt]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.