RABOBANK HOOFDSPONSOR MTB STREETRACE OLDEBROEK KONINGSDAG 2019

Geplaatst door
Chantal Berendsen en Arie ten Hoven Foto: Marco van Doorn

OLDEBROEK – De Rabobank Noord Veluwe is hoofdsponsor bij de Streetrace op zaterdag 27 april Koningsdag in Oldebroek. De Rabo MTB Streetrace 2019 wordt een bijzondere want ook het open Nederlands Kampioenschap MTB Loopfietsjes 2019 voor 3 – 5 jarigen zal gehouden worden. De Rabobank is dan ook enthousiast over de activiteiten die de Stichting MTB Streetrace organiseert. Ook dit jaar zorgen zij voor een sportieve Koningsdag met een geweldige primeur om het open Nederlands Kampioenschap MTB Loopfietsjes te houden.

Ook alle andere leeftijdscategorieën komen aan bod. Na de diverse categorieën van de mountainbikers komen om 15:30 de steps in actie. Dankzij de sponsoren is er zowel voor het sport als muziekfestijn gratis entree. De activiteiten zullen op en rondom het Kulturhus plein aan de Stouwdamsweg in Oldebroek plaats vinden. Namens de Stichting MTB Streetrace bezochten wij Chantal Berendsen van de Rabobank Noord Veluwe om het sponsor contact te ondertekenen. Voorzitter Arie ten Hove sprak namens de organisatie dan ook dank uit voor de samenwerking tussen de Rabobank Noord Veluwe en de Stichting MTB Streetrace Oldebroek.

Klik hier voor het tijdschema van de dag!

Inschrijven kan door hier te drukken!

Het mediateam ging in gesprek met Chantal Berendsen van de Rabobank en voorzitter Arie ten Hove van de Stichting MTB Streetrace Oldebroek:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.