MTB Andere Tijden Marathon van 27 t/m 30 december op 90.1FM

Geplaatst door
Zendamateurs MTB Andere Tijden Marathon 2017 ©Marco van Doorn

OLDEBROEK/ ‘t LOO  –  Bij de ATB vereniging Oldebroek zijn er vanaf woensdag 27 december t/m zaterdag 30 december volop activiteiten. Woensdag 27 december beginnen om 08.00 de live uitzendingen van de MTB Andere Tijden Marathon. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om deze live uitzendingen te komen bezoeken. Zendamateurs uit de vorige eeuw zullen vanuit het clubhuis van de ATB vereniging oude tijden doen herleven. Vanaf woensdag 27 december 08:00 uur gaat de MTB Andere Tijden marathon beginnen. Op Zaterdag 30 december om 01:00 uur zal de uitzending eindigen. De zendamateurs zullen onder hun toenmalige zendnaam de echte Nederlandstalige levensliederen weer ten gehore brengen dit is door iedereen te volgen op 90.1 FM. De mooie liedjes, die door de meeste radiozenders worden genegeerd, zullen zij met hun typische aankondigingen weer terugbrengen bij u in de huiskamer, in de auto of op de werkvloer, zodat u ervan kunt genieten. En u kunt er uiteraard zelf bij zijn, de kantine van de ATB vereniging is geopend.

Kent u de specifieke, karakteristieke namen nog? Zoals De IJsvogel (Gerard van Rijssen), De Zwarte Bizon (Gerrit van de Berg),Skippy (Henk van ’t Hul), Banjo (Bertus van de Berg), De Villa (Jolanda Leusink), Unicumradio (Dries Smit – Aalt Leusink), De Bospiraat (Gertjan Fijn), De Blauw bal (Marco Stijf), Rocking Billy (Dries van Dijk), Gele Roos (Gijs van de Weg), Condor (Edgar Kolkman), Billy de Kit (Andre Jonker), Kerkradio (Niels van ’t IJssel), Ethersound (Henk Korenberg)? Zij zullen medewerking verlenen aan de realisatie van deze unieke MTB Andere Tijden Marathon.

Tijdens deze marathonuitzending loopt als een rode draad de grote Streetrace verlotingsactie met meer dan 300 prijzen. De hoofdprijs, een spiksplinternieuwe wasmachine, wordt wederom beschikbaar gesteld door Veldkamp Witgoed & Keuken uit Oldebroek, de tweede prijs een Kleurentelevisie van EP Beute Elburg. 50 Trekkingen, en 9 hoofdprijzen.

 

Naast dit muziek en prijzenspektakel ontbreekt natuurlijk ook de sport niet.

Op woensdagavond 27 december zal het ‘Kokki’s Café darttoernooi’ plaatsvinden. Vanaf 17:00uur in de kantine van de ATB Vereniging Oldebroek.

Donderdagmiddag 28 december wordt er voor de jeugd een middag georganiseerd vanaf 14:00.

 

Op donderdagavond 28 december om 18:15 uur organiseert atletiekvereniging De Gemzen i.s.m. met de ATB-vereniging Oldebroek een verlichte crossloop, de hardloopwedstrijd zal over de ATB baan gaan.

 

Ook de mountainbikers komen in actie en wel op vrijdagavond 29 december vanaf 17:30 uur. Zij zullen gaan strijden voor de titels in het Open Clubkampioenschap 2017. Dit is ook een wedstrijd die onder kunstlicht wordt verreden.

Wanneer u nu van muziek of van sport houdt, u bent van harte welkom tijdens deze MTB Marathondagen op Sportpark Stuivezand. Alle activiteiten vinden plaats op Sportpark Stuivezand, Sportlaan 1 in `t Loo Oldebroek. Toegang is gratis.

                                                            

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=c0GUZUR6wGU[/embedyt]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.