Maxipromo sportwear kledingsponsor vrijwilligers ATB Vereniging Oldebroek

Geplaatst door
De vrijwilligers van de ATB Verenging Oldebroek samen met Xander van Espelo van Maxipromo
(© Marco van Doorn)

OLDEBROEK/NUNSPEET – Maxipromo Sportswear uit Nunspeet, het bedrijf wat de grootste specialist op het gebied van custom made wielerkleding, hardloopkleding, schaatskleding, triathlonkleding en bedrijfskleding is. Heeft onlangs de vrijwilligers van de ATB Vereniging Oldebroek gekleed. Tijdens de Streetrace Oldebroek waren de vrijwilligers al present in de nieuwe kleding geleverd door Maxipromo. Het bedrijf werkt met eigen designers, hierdoor kunnen zij snel leveren. Binnen 1 dag kunnen zij een offerte op maat en een uniek ontwerp aanbieden.

Eigenaar Xander van Espelo heeft zich samen met zijn team ontwikkeld tot specialisten op het gebied van promotie kleding. Zij weten als geen ander wat kleding voor uitstraling heeft, en hoe belangrijk het is om passende kleding te dragen bij sport, werk en in vrije tijd.

Xander is zelf ook een fervent mountainbiker, en hij is dan ook “zeer content” zoals hij zegt met de samenwerking tussen Maxipromo Sportswear Nunspeet en de ATB Vereniging Oldebroek. Ook “complimenteert” hij de ATB Vereniging Oldebroek en de vrijwilligers voor hun inzet en de evenementen die zij organiseren.