MAXI PROMO RUN BIKE RUN COMPETITIE

Geplaatst door

NUNSPEET/OLDEBROEK – De Maxi Promo Run Bike Run Competitie bestaat uit twee wedstrijden. De 1e wedstrijd is een avondwedstrijd op vrijdag 26 april in Oldebroek de tweede wedstrijd zal op 4 mei in Nunspeet verreden worden. Bij alle wedstrijden zijn er voor de eerste drie bekers en bloemen. En voor het eindklassement in deze competitie zijn er geldprijzen.
Deelname vanaf 14 jaar.

Indien je graag als duo wilt deelnemen en nog geen partner hebt, dat kan een loper of mountainbiker zijn, dan kun je contact via de mail opnemen me Arie ten Hove:
arie (AT) veluwserunbikerun.nl

De Maxi Promo Run Bike Run Competitie is een samenwerking van Stichting MTB Streetrace Oldebroek en TC de Volharding. In Oldebroek is er op 26 april een prachtig straatparcours uitgezet rondom het Kulturhus plein aan de Stouwdamsweg met hindernissen voor de mountainbikers en het lopen zal over verharde wegen gaan. De 1e Run is 4 km, daarna Bike 12 km en afsluitend Run 3 km. De individuelen starten om 19.00 en de duo’s om 20.30.

In Nunspeet op 4 mei zal de wedstrijd weer uit een zeer uitdagend parcours bestaan. De looplussen gaan over uitdagende trials met veel hoogteverschil en verschillende ondergrond, waaronder mul zand. De fietsroute loopt door een heuvelachtig terrein met serieuze klimmetjes en spannende singletracks, maar met voldoende inhaalmogelijkheden.

Geef je snel op want vol = vol!!

Inschrijving is startopstelling, inschrijving klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.