HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN??

Geplaatst door

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN VOOR DE STREETRACE OP KONINGSDAG 27 APRIL.

OLDEBROEK – Vrijdag 27 april Koningsdag 2018 is in Oldebroek de Streetrace 2018. Heb jij je al ingeschreven. DE ATB Vereniging Oldebroek heeft de primeur, de openingswedstrijd van het Streetrace seizoen 2018.

Op Koningsdag vrijdag 27 april zal deze worden verreden. In diverse categorieën kan er gestreden worden om de prijzen. Er zal een spectaculair parcours rondom het gemeentehuis in Oldebroek worden aangelegd. Een parcours met vele verrassende elementen. Het is de eerste wedstrijd in de Noordelijke Streetrace competitie 2018.

De prijzen pot voor deze Koningsdag MTB Streetrace is goed gevulde, bij de licentiehouders is de eerste prijs € 250,=, de tweede prijs € 150,= , de derde € 100,= , vierde € 50,= , vijfde € 25,= , plaats zes t/m 10 € 10,= (Deze prijzen gelden bij minimaal 30 deelnemers, als er geen 30 deelnemers starten zullen de geldprijzen worden gehalveerd).

Ook in de funklasse is de prijzenpot goed gevuld, bij de funklasse is de eerste prijs € 125,=, de tweede prijs € 75,=, de derde € 50,=, vierde € 25,=, vijfde € 15, =, plaats zes t/m 10
€ 10,= (Deze prijzen gelden bij minimaal 30 deelnemers, als er geen 30 deelnemers starten zullen de geldprijzen worden gehalveerd).

Nieuw is dit jaar een 50+ klasse, deze zal gelijk starten met de dames. Ook zijn er wedstrijden voor nieuwelingen en junioren. Voor de jeugd zal er een dikke banden wedstrijd zijn. De MTB licentiehouders jeugd zullen strijden in de categorieën 8 – 10 jaar, 11 -12 jaar, 13 – 14 jaar. De eerste drie jongens en meisjes krijgen in elke categorie een beker en een bos bloemen.

Wil je mee doen, schrijf je dan snel in, let op inschrijf volgorde is ook start opstelling!!!

Link voor inschrijven: http://streetraceoldebroek.nl/inschrijven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.