H. van ’t Hul bestratingen platinumsponsor bij MTB Streetrace 2017

Geplaatst door
Esther Plakmeijer, Sponsor Henri van ’t Hul, Ruben Schoonhoven (©Marco van Doorn – Mediateam)

OLDEBROEK/’t LOO  –  Vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 organiseert de ATB Vereniging Oldebroek het Mega Piraten Festijn en de Streetrace. Zowel de vrijdag als de zaterdag beloven prachtige dagen te worden afgewisseld met muziek en sport. Henri en Willie van ’t Hul zijn beide liefhebbers van het Nederlandstalig lied en dragen ook de ATB Vereniging Oldebroek een warm hart toe. Henri heeft zich met zijn bestratingen bedrijf H. van ’t Hul bestratingen ook voor de editie van 2017 weer verbonden als platinium sponsor.

Met hun bedrijf hebben zij zich gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten bestratingen. Op professionele wijze realiseren zij sierbestratingen, bedrijfsterreinen, opritten en straten. Zij maken gebruik van de moderne technieken en materialen, o.a. machinaal bestraten. Henri en zijn medewerkers zijn allround en leveren graag vakwerk handmatig of machinaal. Ook leveren zij tuin schuttingen, tuinhuisjes, whirpools etc.

Tijdens het bezoek aan de ATB Vereniging maakten wij een foto van Henri geflankeerd door twee jeugdleden van de ATB Vereniging Oldebroek. Het mediateam ging in gesprek met Henri van ’t Hul over zijn motivatie van sponsoring.

Dankzij de sponsoren is de toegang tot dit Open Nederlands Kampioenschap Streetrace gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.