Gospelday Oldebroek

Gospelday Oldebroek

St. Streetrace Oldebroek en Oranje Verenging Oldebroek houden rondom koningsdag altijd diverse activiteiten.
Dit jaar organiseren zij op zondag 26 april “Gospelday Oldebroek” bij Kulturhus de Talter in Oldebroek.

Thema: “De Koning bevrijdt”.

’s Middags vanaf 15:00 uur zal er een kinderprogramma met Ruurd Wallinga zijn, Ruurd is cabaretier en spreker. Sinds juni 2018 is Ruurd parttime voorganger/pastoraal werker. Ruurd zal een voorstelling geven met het thema: “Timmer er maar op los”. Dit programma duurt twee keer vijfendertig minuten.

Van 18:00 tot 19:00 zullen we gaan genieten van optredens van eigen Oldebroekse bodem: gospelkoor Laetare en Kids United.

Vanaf 19:30 zal de band LEV optreden.

Kom naar dit gratis evenement op zondag 26 april, Kulturhus de Talter.

___________________________________
Ruurd Walinga: 


(Kindershow)

Boos zijn mag niet, denken veel kinderen. Maar daar is niks mis mee. Jezus was het zelf ook wel, vaker dan één keer. Een show van 45 tot 75 minuten over boosheid, waarin kinderen een boosheidstop 5 maken, leren wat een boze bui is en meedoen aan het WK Boos gezicht maken. Halverwege de show kantelt de voorstelling. Achter boosheid zit vaak verdriet. Hoe je daar mee omgaat? Dat heeft niet met ruzie maken te maken, maar met vrienden maken. ‘Ik timmer erop los’ is hilarisch, grappig, doordacht en ontroerend.

___________________________________________________________
Gospelkoor Leatare: 
De naam Lætare komt uit het Latijn en betekent “verblijdt u”. Een passende naam aangezien we als Gospelkoor het Evangelie willen uitdragen door het letterlijk uit te zingen.

___________________________________________________________
Kids United:
Kids United is de naam van het projectkoor van de VEG Oldebroek. De betekenis hiervan is: Kinderen in Zijn naam met elkaar verbonden!

 

___________________________________________________________

LEV
LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’; LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. De teksten van de liederen zijn voor velen herkenbaar; sommigen verwoorden de angst en onrust in de wereld en in onszelf en veel van de teksten zetten daar een boodschap van hoop tegenover, wijzend op de God die troost en liefde geeft.