Comp Noord-Oost

Open kampioenschap Streetrace Competitie Noord – Oost

foto: © Luc Wilms

Data streetracecompetitie:

Vrijdag 19 mei – Steenwijkerwold
Zaterdag 20 mei – De Wijk
Maandag 19 juni – Nijeveen
Maandag 26 juni – Ruinerwold
Zondag 9 juli – Norg
Woensdag 30 augustus – Havelte
Zaterdag 2 september – Oldebroek
Zondag 24 september – Franeker


Categorieën:

Jeugd                                        8 – 10 jaar
Jeugd                                        11 – 12 jaar
Jeugd                                        13 – 14 jaar
Nieuwelingen/junioren
Dames                                      fun en licentiehouders
Funklasse heren                     >19 jaar en ouder
Licentiehouders                      >19 jaar en ouder

De competitie zal bestaan uit negen wedstrijden waarvan zeven wedstrijden meetellen voor het klassement. Bij deelname aan minimaal zeven wedstrijden wordt de deelnemer beloond met bonuspunten. Een DNF zal mee (kunnen) tellen voor de bonuspunten.

Klassement:
Prijzen voor het eindklassement zijn geldprijzen bij de funklasse en licentie, voor de jeugd worden dit bekers. Dagprijzen worden door de organisatie beschikbaar gesteld en mogen geen geldprijzen zijn.

Na elke wedstrijd zal er een leiderstrui worden uitgereikt in de categorieën van de licentie en funklasse. Deze trui zal gesponsord worden door ZAES.

Inschrijven:
Inschrijven voor de streetrace wordt mogelijk via inschrijven.nl. Aanmelden kan voor de hele competitie of één of meerdere wedstrijden. Betalen kan na aanmelding. Ook kan er op de dag zelf worden ingeschreven. Inschrijfgeld jeugd per wedstrijd € 2,50 excl eventuele huurtransponder.

Inschrijfgeld senioren vanaf nieuwelingen en junioren per wedstrijd € 5,00 excl eventuele. Huurtransponder. Er dient per wedstrijd te worden ingeschreven en betaald te worden.
Startvolgorde eerste wedstrijd op volgorde van inschrijving daarna op klassement

Stuurbord:
Bij de eerste wedstrijd waaraan de renner/ster deel zal nemen koopt hij/zij een stuurbord.
Dit stuurbord behoud men de gehele competitie.
Een stuurbord kan worden aangeschaft voor € 3,00. Bij verlies,vergeten of diefstal moet er een nieuw stuurbord worden aangeschaft. Hiervoor word € 5,00 in rekening gebracht.

Transponder:
Tijdens de wedstrijden word er gereden met tijdregistratie. Hiervoor bent u een Mylaps transponder nodig. Wanneer u niet in het bezit bent van een transponder dan kan deze gehuurd worden bij de inschrijving. De kosten hiervoor bedragen bij de jeugd € 2,50 en voor de senioren € 5,00 per wedstrijd. U dient voor een huurtransponder een machtiging in te vullen. Bij verlies of diefstal word € 100,00 in rekening gebracht. Na afloop van elke wedstrijd dient de huurtransponder binnen 1 uur ingeleverd te worden bij de inschrijving. Geen transponder betekend niet starten (hierop word gecontroleerd). Bezitters van een eigen transponder zijn zelf verantwoordelijk voor hun GOED werkende transponder. Een niet werkende transponder betekend in dit geval geen uitslag.

Inschrijfgeld:
Jeugd: € 3,00 per wedstrijd.
Senioren:  € 5,00 per wedstrijd.