BURGEMEESTER OLDEBROEK GEEFT ALLE VRIJWILLIGERS VAN DE ATB VERENIGING EEN SCHOUDERKLOP.

Geplaatst door

STREETRACE SPEKTAKEL LAAT IEDEREEN GENIETEN

OLDEBROEK  – Dit weekend vond in Oldebroek de Streetrace 2017 plaats, vrijdagavond het Mega Piraten Festijn en zaterdag de Streetrace 2017 met veel extra activiteiten. Tien-duizend bezoekers kwamen over beide dagen verspreid naar Oldebroek.

Het Loco team maakte een sfeer video reportage en foto reportage van zaterdag 2 september, sprak met voorzitter Arie ten Hove en burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Oldebroek.

Het fietsspektakel begon met dikken banden race, daarna de jeugd gevold door volwassenen. Wielersuccessen waren er voor Sam Hardloper die bij de jeugd wond, Celine Klootwijk werd derde bij de dames.  Bij de nieuwelingen/junioren stond de Nederlands Kampioen 2016, Thom van Riessen als derde op het podium. De wedstrijden werden in de avond verreden, en het kunstlicht zorgde dan ook voor een bijzonder sfeer. Bij de elite rijders was en keiharde strijd, Dennis van de Kruisweg wist de race de winnen van dit Open Nederlands Kampioenschap, en Raymond van de Kruisweg werd tweede, zo werd het feest voor de ATB Vereniging compleet.

Naast mountainbike sport was er nog meer te beleven voor jong en oud, in de feesttent aan de Stouwdamsweg in Oldebroek o.a. De Telekids show en de radio 10 Drive-in Show met DJ Sven en Rob van Someren waren er in  Oldebroek. Het IJssel Duo trad op, en zij gaven ook complimenten aan alle vrijwilligers van de ATB Vereniging Oldebroek. Voor  de allerkleinsten waren er loopfietsjes. Het Twenty BMX team gaf in de Megatent demonstraties en de jeugd kon zelf de uitdaging aangaan. In de Mega Tent waren voor de allerkleinsten kermis attracties. Het was genieten voor jong en oud, en iedereen was dan ook zeer enthousiast over dit prachtige concept van muziek en sport.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3T21_dElZ0k[/embedyt]

Komende week zullen alle interviews en sfeerrapportage over de Streetrace en MPF gemaakt door het mediateam online komen.
Houdt onze website en facebook in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.