Burgemeester Hoogendoorn mist MTB Streetrace door blessure.

Geplaatst door
Foto: Adriaan Hoogendoorn

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de Gemeente Oldebroek heeft tijdens een trainingsrit op zijn racefiets een flinke val gemaakt. Hoogendoorn liep hierdoor een flinke blessure op, hij brak namelijk zijn bovenarm/schouder en zal voorlopig voor lange tijd zijn uitgeschakeld.

Hoogendoorn had zich al helemaal verheugd op de MTB Streetrace die in zijn eigen gemeente Oldebroek op 2 september zal worden gehouden. Dat Hoogendoorn sterker was geworden zowel fysiek als conditioneel was de afgelopen maanden al wel zichtbaar, hij wist de 500km tocht te volbrengen en pakte ook verschillende persoonlijke records.

Adriaan Hoogendoorn verklaarde ‘dit vindt ik echt jammer, ik zal nu vanaf de zijlijn toe moeten kijken’. Ook werden de volgende woorden door hem verklaard, de breuk heet officieel ‘subcapitale Humerusfractuur’. Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat het niet goed is voor je humeur.

Het bestuur van de MTB Streetrace, vrijwilligers, rijders en het media team willen langs deze weg Adriaan Hoogendoorn heel veel strekte wensen en een zeer spoedig herstel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.